Меню
Your Cart

Как да поръчам

ПОРЪЧКА НА СТОКИ И ПРОДУКТИ

 За да се направи поръчка до електронния магазин, Потребителят трябва да посочи:


1.Валиден адрес на своя електронна поща.
   Вярно попълнен адрес за доставка на стоката.
   Вярно попълнени данни за контакт– две имена,телефон   (три задължителни условия).

2.Поръчката се активира, т.е. заявява се до електронния магазин чрез натискане на бутона „Поръчай”, който се появява, след като първо е избран поне един продукт чрез бутона „Добави в количката”.

3. При направена поръчка, Потребителят получава потвърждение на поръчката на посочените от него имейл адрес (ако е посочил такъв), като в потвърждението се посочва номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.

4. В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, администратор на сайта Maratonkipro.com уведомява Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде променена или анулирана.

5. Поръчки в електронния магазин Maratonkipro.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата от системата на сайта.

6. Работното време на администраторите на електронния магазин Maratonkipro.com е от понеделник до петък, от 9:30 до 17:30 часа. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани в работното време на магазина.

7. Всички поръчки, направени до 15 ч., се обработват и изпращат на същия ден.

8. Всички поръчки, направени след 15 ч., обикновено се обработват и изпращат на следващия работен ден.

9. Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се поставят под статус „Изчакваща“ до получаване на пълния набор от данни за Потребителя.